מה משותף למשה מונטיפיורי ולשלמה המלך? כמה שכונות יש מחוץ לחומות ועל שם מי הן נקראות? מי הקים את עיר דוד? איך חסכו במים בזמן המצור? מי אמר “הר הבית בידנו”? למה הוקמו השכונות ואיך זה קשור לנחלאות? ולמה כולם מחכים שכבר יגיע היום?
בהמשך למשחק המדהים שהפקנו ביום העצמאות “ארכיון המדינה” ולבקשת הרכזות והרכזים שנהנו כל כך. יצרנו משחק חדש ומדהים על ירושלים. המשחק עוסק בירושלים בתקופות השונות שלה ומעביר את השחקנים בהרפתקאות בין הסמטאות של העיר על מנת שיגלו את הסודות של ירושלים.
גם המשחק הזה הופק בשיתוף עם תיאטרון אבני דרך של שרית ברנס, כאשר שרית והצוות המדהים שלה הפיקו את הוידאו שמלווה את המשחק ובשיתוף פעולה עם שרית ככותבת הפקנו את התוכן למשחק הכללי ולמשחקונים שמתשלבים עם המשחק הראשי.
תוכן המשחק
בכל תחנה צריכים השחקנים לענות על חידה שבה הם מגלים מהי התקופה שאותה הם רוצים לחקור, ולאחר מכן הם עוברים למשחק או משימה או קטע האזנה הנוגע לתקופה.
השילוב בין החידות שמיועדות לקהל הבוגר יותר, לבין המשחקים שעושים כיף והנאה לקטנים והסרטונים וקטעי ההקראה המדהימים המשולבים במשחק הופכים את המשחק לרב גילאי ובתגובות שקיבלנו הרבה ציינו לשבח את המגוון ואת הרמות השונות שהמשחק מתאים להם.
המשחק משלב בתחרות בין חברי הקבוצה כאשר כל השחקנים מקבלים עדכוני ONLINE על מצב השחקנים האחרים בקבוצה ומתי הם מתחילים שלב ומסיימים שלב. חלק מהקבוצות יצרו את המשחק כתחרות נושאת פרסים וחלקם פשוט פרסמו את שמות הזוכים.
הוספנו למשחקים אפשרויות נוספות ושכללנו את רמת ההסברים והפירוט שלהם כמסקנה מהמשחק שהפקנו ליום העצמאות. ובאמת כמות התמיכה שנתנו לשחקנים ירדה באופן משמעותי.
אנחנו ממשיכים לפתח ולשכלל את המערכת ומציעים אותה ללקוחות המעוניינים להפיק משחקי תוכן רבי משתתפים, ולהתאים אותם לעולם התוכן שלהם.
תגובות שקיבלנו למשחק
קיבלנו תגובות נפלאות למשחק מהמון שחקנים.
אפשר לראות את התגובות בפוסט של שרית ובו ריכזנו תגובות שונות מהשחקנים.
ופוסט מפרגן במיוחד מהשחקנית צופיה לקס שגם עובדת כרכזת תרבות של הישוב עפרה.
נתראה במשחק הבא!